Tilby kundene en ny handelsopplevelse med Stell og PCKasse

Gjør kundenes kjøpsreise uforglemmelig med Stell. Vi lar deg omfavne fremtiden for handel, med en plattform som forenkler interaksjon, øker engasjement og forbedrer lojalitet. Ingen apper å laste ned, ingen kontoer å opprette – bare ekte, effektiv kundekontakt.

Uforglemmelige kundeopplevelser

Friksjonsfri kundelojalitet

Stell er mer enn en plattform - det er din nøkkel til å bygge sterke, varige forhold med kundene dine. Med våre unike verktøy, kan du skape en forbindelse som varer og styrker lojaliteten til merkevaren din over tid.

 • Tiltrekk nye kunder

  La kundene dine oppdage en helt ny verden av digital praktiskhet. Med Stell kan du umiddelbart tiltrekke og engasjere kunder, som tiltrekkes av sømløs, kontaktløs handleopplevelse.

 • Identifisering med kontaktløs magi

  Butikkens fordelskort kan benyttes i kombinasjon med betaling eller seperat. Kunden trenger ikke å låse opp telefonen, åpne apper, eller skanne QR for å benytte kortet. Bare tæpp telefonen eller smartklokken mot terminalen.

 • Relevante varsler

  Gi kundene dine verdifull informasjon rett når de trenger det. Med Stell kan du sende stedsbaserte varsler som respekterer personvernet. Skap engasjement gjennom varsler som virkelig betyr noe.

 • Tidsbaserte varsler

  Send melding til kunder på et angitt tidspunkt, perfekt før stengetid for å få solgt ut resterende varer.

 • Personvern og sikkerhet ved design

  Hos Stell tar vi sikkerhet på alvor. Med robuste krypteringsprotokoller og strenge retningslinjer for personvern, gir vi dine kunder tryggheten de fortjener.

 • Deling

  Brukere kan enkelt verve nye medlemmer eller dele sitt digitale kort med familie og venner. På denne måten blir det enda enklere å spre glede, belønninger og den sømløse opplevelsen som Stell tilbyr.

 • Platform

  Opplev friheten av universell kompatibilitet med Stell. Vår løsning fungerer sømløst på alle moderne smarttelefoner og smartklokker, eliminering behovet for å laste ned ekstra apper eller opprette nye kontoer.

Integrert med PCKasse

Mer tid til personlig handelsopplevelse

Gi kundene dine den personlige oppmerksomheten de fortjener. Med Stell integrert i PCKasse, opererer din kundeklubb som en velsmurt maskin på autopilot. Automatiser kundeoppslag, rabatter og innløsninger, og frigjør mer tid til å skape minneverdige, personlige kundeopplevelser.

Kundeoppslag
med ett tæpp. Finn kundens profil og historikk med ett klikk. Vis informasjon om kundens lojalitet til selger.
Automatisk rabatter.
Har kunden en rabatt, kan den automatisk trekkes fra i kassen. Ingen manuell innlegging av rabattkoder.
Ordrevarsler.
Med ordrevarsler kan du sende oppdateringer til kunden, f.eks gratulasjon når de fikk en vare gratis.
Innebygget klippekort.
Mangler butikken din klippekort? Med Stell kan du enkelt lage et digitalt klippekort som kunden kan bruke i kassen. Uten behov for andre systemer.
Integrasjoner.
Har butikken et tredjepartsystem for lojalitet og kommunikasjon. La oss integrere med det.
An image depicting a seamless payment and identification process with a phone held near a terminal

Bli en del av Stell-familien

Vi inviterer dere til å ta i bruk Stell for å skape en mer innovativ og lønnsom fremtid. Ta kontakt med Øyvind for mer informasjon.